Info? - Mail sales@inter-sprint.nl

Meteor banden

Meteor Zomerbanden

Voor alle auto’s bieden Meteor banden een geschikte band. Het maakt niet uit of het nu gaat over de kleinere stadsauto, de luxe middenklasser of het topsegment. Het beschikbare matenpakket van Meteor zomerbanden biedt ieder wat wils. Meteor zomerbanden staan bekend om de uitstekende prestaties en rijeigenschappen.
Bij een extreme regen- of onweersbui blijft de Meteor zomerband stabiel en betrouwbaar rijgedrag vertonen. De Meteor zomerbanden zijn zowel op droog als nat wegdek een betrouwbare partner.
Ook zeker niet onbelangrijk is het feit dat Meteor banden een optimale prijs- kwaliteitsverhouding hebben. Zomerbanden met uitstekende prestaties en rijeigenschappen tegen een scherpe prijs. Bekijk nu het aanbod Meteor Zomerbanden!

Meteor zomerbanden

Meteor Winterbanden

De Meteor winterbanden houden in winterse omstandigheden het hoofd koel. Bij zeer lage temperaturen zorgt de speciale rubbersamenstelling in combinatie met het speciale open winterprofiel voor maximale grip op sneeuw en extreem nat wegdek. Een kortere remweg kan in zulke situaties van levensbelang zijn.
Het speciale profielontwerp met vele dwarsgroeven en lamellen zorgt ervoor dat de sneeuw en het vele water beter wordt afgevoerd.
Dit verminderd de kans op aquaplaning. Laat deze winterse weersomstandigheden niet over aan je zomerbanden. De Meteor winterbanden zijn speciaal ontwikkeld om optimaal te presteren wanneer de zomerband het moeilijk heeft. Met een veilig gevoel de weg op? Kies Meteor winterbanden!

Meteor winterbanden

Back to Top